Ervaringen van ouders

Ik vroeg aan ouders waarom ze destijds voor mij als gastouder gekozen hadden en waarom ze blij zijn met mij als gastouder. Ik kreeg de volgende reacties:

“Wij hebben vijf jaar geleden voor Irma als gastouder gekozen, omdat ze op ons over kwam als heel lief en super enthousiast over haar werk. Dat straalt het hele gezin uit. Nu, vijf jaar later met inmiddels twee kinderen bij Irma (zegt een heleboel), zijn we nog steeds heel blij met onze keus.
Ze leert ze met andere kinderen omgaan, buiten de wereld te ontdekken en lekker zichzelf te zijn. Als ik weleens over iets twijfel over onze kinderen, heeft ze altijd wel goede raad en een eerlijke mening en dat is fijn.

Als de kinderen uit school komen, wordt er eerst gezellig gekletst en iets gedronken. Net zoals thuis. Daarom hebben wij ook voor een gastouder gekozen. Geen grote groepen waar je mee moet spelen, maar een huiselijke sfeer. En nu is het bij Irma natuurlijk helemaal luxe zo lekker buiten af. Kortom een super goede gastouder.”

De familie van de Goor(Brent en Marly)

“We zijn vanaf dag 1 blij dat we onze zoon Krijn bij Irma en Wim hebben kunnen en mogen brengen. Bij de familie Buunk heeft iedereen altijd goede zin, de hartelijkheid straalt ervan af.
Een gezellig huis, fantastische buitenspeelmogelijkheden en het leven als op een kinderboerderij. Appelaartjes bakken, leuk speelgoed en speeltoestellen, Wim helpen met karweitjes. Onze Krijn gaat er altijd graag naartoe en komt er altijd vrolijk vandaan.
Vooral doorgaan Irma!!! ”

Familie Mulder(Krijn)

“Lieve Irma,
Wij brengen de kinderen met heel veel plezier naar jullie toe. Je hebt een ontzettend warm en gezellig gezin. Een mooie ruimte om te spelen, een gezellige hond erbij en gewoon leuke dagelijkse dingen.
Als ik Femke met de fiets naar school breng, zit Maud op de terugweg al voor op de fiets te zeggen; Irma toe, Irma toe!
Kortom, wij zijn zo blij met jou als gastouder!
Dikke knuffels,”

Mark en Monique(Femke en Maud Sasse)

“De reden dat we voor jou (en je gezin) gekozen hebben om Thymen op te vangen, is dat we ons gelijk welkom voelden. Bij de kennismaking voelde het gelijk vertrouwd door jullie open en eerlijke houding. Tevens hebben wij toen ervaren dat jullie huis en tuin een niet anders dan fijne plek zou zijn voor Thymen.

En de afgelopen jaren is dit alleen maar waar gebleken. Thymen vindt het fijn bij jullie te zijn: liefdevolle verzorging, veel binnen en buiten speelplezier, trots op zijn gemaakte knutselwerken en leuke omgang met de medekinderen en jouw gezin.

En wij als ouders ervaren nog steeds een warm welkom elke keer als we binnenstappen. Een goed contact over het reilen en zeilen van Thymen en wij hebben absoluut geen zorgen als Thymen bij jullie is!”

Albert en Suzanne(Thymen)

“Het voelt goed. Irma straalt rust en warmte uit. Haar hele gezin voelt goed. Een prettig, warm gezin. Die combinatie is het allerbelangrijkste om voor deze opvang te kiezen!
De locatie is een pre, kinderen hebben de ruimte en dat draagt bij aan rust. Keuze genoeg om te spelen: skelters, trampoline, zand en water, knutselen, legotafel enz. Hierdoor kan ze goed aansluiten bij de behoeftes van de verschillende kinderen.
Irma ziet hoe onze kinderen in elkaar zitten, hoe ze zich ontwikkelen en wat ze nodig hebben.
Onze kinderen (en wij daarmee ook) voelen zich gehoord bij Irma.
Dank je wel dat je ons dit kunt bieden Irma.
Lieve groet,”

Daphne(Bo en Tom)

“Irma is mijn tante en wij wisten meteen dat Emy bij haar precies op de goede plek zou zitten. De warmte die Irma (maar ook Wim) geeft aan de kinderen vinden wij erg belangrijk. Maar ook de plek! Het is echt een A-locatie! Wij vinden het geweldig voor Emy en Emy vermaakt zich ook super daar.
Mocht je met werk wat later zijn, dan is het geen probleem als je de kinderen iets later ophaalt. Ze worden echt betrokken bij hun gezin en krijgen zo alle liefde en aandacht.
Wij zijn er niet anders dan lovend over en raden iedereen Irma aan als gastouder!”

Hans en Vera(Emy Ribbers)

“Onze dochter Levi Heusinkveld gaat al bijna vijf jaar met heel veel plezier naar gastouder Irma Buunk.
Altijd dolle pret, lekker buiten spelen, schaapjes voeren, pony rijden, spelen in de grote zandbak, maar ook lekker koekjes bakken of heerlijk rustig een verhaaltje lezen in de gezellige speelkamer.
Kortom, wij kunnen ons geen leukere en fijnere gastouder wensen dan Irma Buunk!”

Michelle Woudsma en Kevin Heusinkveld(Levi)

Bekijk onderstaande film die is opgenomen bij onze gastouderopvang

Contact

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?

Kaaldijk 9, 7261 SC Ruurlo