Ervaringen van ouders

Ik vroeg aan ouders waarom ze destijds voor mij als gastouder gekozen hadden en waarom ze blij zijn met mij als gastouder. Ik kreeg de volgende reacties:

Onze zoon Senn en zijn zusje Juul gaan twee dagen in de week naar Gastouder Irma. Het is een heerlijke plek om je kinderen heen te brengen. Irma en haar gezin zijn erg betrokken bij de kindjes. Een stralend Liefdevol gezin. Senn en Juul zijn graag buiten, en bij Irma is het buitenverblijf geweldig.
Ze kunnen echt op ontdekkingstocht in de tuin. Ook zijn er Schapen, lammetjes, konijnen cavia’s en hun hond Bo. Kortom wij laten onze kinderen met een gerust hart achter bij deze lieve mensen.

Ouders van Senn en Juul

De dagen dat onze dochters naar Irma en haar familie mogen zijn altijd een feestje voor hun.
We merken dan ook dat ze zich er ontzettend op hun gemak voelen. Dit is vooral toe te schrijven aan de warmte en toegankelijkheid die Irma, haar man Wim en hun kinderen uitstralen. Dit zorgt ervoor dat kinderen relaxed en zichzelf kunnen zijn en daarmee weten we dat Fien en Suze bij de familie Buunk op de juiste plek zijn. De communicatie en het maken van afspraken tussen Irma en ons als ouders verloopt soepel en prettig. In overleg is er veel mogelijk en mocht het onverhoopt een kwartiertje eerder of later worden dan is dat geen probleem. Tot slot is de locatie fantastisch, dicht bij het dorp maar toch écht buitenaf. Wij zijn ontzettend blij dat Fien en Suze terecht kunnen bij Irma en haar familie!

Ouders van Fien en Suze

Wij hebben vijf jaar geleden voor Irma als gastouder gekozen, omdat ze op ons over kwam als heel lief en super enthousiast over haar werk. Dat straalt het hele gezin uit. Nu, vijf jaar later met inmiddels twee kinderen bij Irma (zegt een heleboel), zijn we nog steeds heel blij met onze keus.
Ze leert ze met andere kinderen omgaan, buiten de wereld te ontdekken en lekker zichzelf te zijn. Als ik weleens over iets twijfel over onze kinderen, heeft ze altijd wel goede raad en een eerlijke mening en dat is fijn.

Als de kinderen uit school komen, wordt er eerst gezellig gekletst en iets gedronken. Net zoals thuis. Daarom hebben wij ook voor een gastouder gekozen. Geen grote groepen waar je mee moet spelen, maar een huiselijke sfeer. En nu is het bij Irma natuurlijk helemaal luxe zo lekker buiten af. Kortom een super goede gastouder.

De familie van de Goor(Brent en Marly)

We zijn vanaf dag 1 blij dat we onze zoon Krijn bij Irma en Wim hebben kunnen en mogen brengen. Bij de familie Buunk heeft iedereen altijd goede zin, de hartelijkheid straalt ervan af.
Een gezellig huis, fantastische buitenspeelmogelijkheden en het leven als op een kinderboerderij. Appelaartjes bakken, leuk speelgoed en speeltoestellen, Wim helpen met karweitjes. Onze Krijn gaat er altijd graag naartoe en komt er altijd vrolijk vandaan.
Vooral doorgaan Irma!!!

Familie Mulder(Krijn)

Lieve Irma,
Wij brengen de kinderen met heel veel plezier naar jullie toe. Je hebt een ontzettend warm en gezellig gezin. Een mooie ruimte om te spelen, een gezellige hond erbij en gewoon leuke dagelijkse dingen.
Als ik Femke met de fiets naar school breng, zit Maud op de terugweg al voor op de fiets te zeggen; Irma toe, Irma toe!
Kortom, wij zijn zo blij met jou als gastouder!
Dikke knuffels,

Mark en Monique(Femke en Maud Sasse)

Irma is mijn tante en wij wisten meteen dat Emy bij haar precies op de goede plek zou zitten. De warmte die Irma (maar ook Wim) geeft aan de kinderen vinden wij erg belangrijk. Maar ook de plek! Het is echt een A-locatie! Wij vinden het geweldig voor Emy en Emy vermaakt zich ook super daar.
Mocht je met werk wat later zijn, dan is het geen probleem als je de kinderen iets later ophaalt. Ze worden echt betrokken bij hun gezin en krijgen zo alle liefde en aandacht.
Wij zijn er niet anders dan lovend over en raden iedereen Irma aan als gastouder!

Hans en Vera(Emy Ribbers)

Onze dochter Levi Heusinkveld gaat al bijna vijf jaar met heel veel plezier naar gastouder Irma Buunk.
Altijd dolle pret, lekker buiten spelen, schaapjes voeren, pony rijden, spelen in de grote zandbak, maar ook lekker koekjes bakken of heerlijk rustig een verhaaltje lezen in de gezellige speelkamer.
Kortom, wij kunnen ons geen leukere en fijnere gastouder wensen dan Irma Buunk!

Michelle Woudsma en Kevin Heusinkveld(Levi)

Contact

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?

Kaaldijk 9, 7261 SC Ruurlo